2024 Yılında 9 Milyar TL’lik Hibe Desteği…

2024 Yılında 9 Milyar TL’lik Hibe Desteği…
2024 Yılında 9 Milyar TL’lik Hibe Desteği…
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş,

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun 2024 yılında 248 milyon Avro (Yaklaşık 9 Milyar Türk Lirası) hibe dağıtacağını vurgulayarak Rizeli hemşerilerinin bundan en üst düzeyde yaralanmasını istediklerini belirtti.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon-Rize İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ı ziyaret ederek TKDK’nın çalışmaları ve 2024 yılındaki faaliyetleri hakkında Vali Baydaş’a bilgiler verdi.

Rize bu desteklerden ilk kez faydalanacak

Vali Baydaş, TKDK’nın yürüttüğü proje ve çalışmaları yakından takip ettiğini ifade ederek, “Rize bu desteklerden ilk kez faydalanacak, Rize’nin kalkınması adına TKDK büyük bir fırsattır. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımız vakit kaybetmeden Rize irtibat ofisimizi ziyaret etsin. İlimize ne kadar çok yatırım kazandırırsak o kadar çok istihdam yaratmış oluruz” dedi.

Türkiye genelinde 2024 yılında 248 milyon Avro (Yaklaşık 9 Milyar Türk Lirası) dağıtılacağını, bununla ilgili takvimin belirlendiğini, ilgililerin detaylara kurumun web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşabileceğini belirten TKDK il Koordinatörü Şansal Aydoğdu, “Rize’nin bu hibe desteğinden etkin olarak faydalanabilmesi için yoğun olarak çalıştıklarını ifade eden ” ilimizin ve bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak yatırımları desteklemekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Kyn:Rize Valiliği

1
be_endim
Beğendim
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
_a_rd_m
Şaşırdım
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
_ok_k_zd_m
Çok Kızdım
2024 Yılında 9 Milyar TL’lik Hibe Desteği…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

53R - Rize Haber ve Havadis ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin